2015-02-02 09:07:07• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Mostanában felélénkül a fantáziája

Napi horoszkóp február 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, így szembe került a Plútóval. Ez feszültségeket idéz elő, amelyek furcsa módon most inkább kihívást jelentenek és bátorítólag hatnak önre. Ha sikert akar elérni, maradjon mindig tárgyilagos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy pár napig könnyen romantikus álmodozóvá válhat, akit elvarázsol a zene, a szépség és a művészet. Nem mindig érti meg a környezete viselkedését, és emiatt előfordulhat, hogy kiábrándul a partneréből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha új munkát keres, előnyös lenne egy olyan pozíció, ahol időnként rövidebb utazásokat tehet. Ami az írást illeti, ezen a héten a próza lenne előnyös önnek. Most ideális az idő egy önéletrajz vagy beadvány megfogalmazásához is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Most a figyelme különösen ki van élezve a részletekre, azt is könnyedén kiszúrja, ami mások számára észrevétlen marad. Ha tanul, most egy területet nagyon alaposan elsajátíthat, és átláthat minden összefüggést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az ön horoszkópjában jelentős szerepet kap ma a Vénusz. Az egyik előnyös tulajdonsága, hogy gondolatait jól meg tudja fogalmazni, most már csak azt a közlési módot kell megtalálnia, amellyel mások felé is közvetítheti azokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önt a tudásvágy és a kielégíthetetlen kíváncsiság hajtja előre. Tudni akar, és egyre többet akar tudni, és egyre jobban akar tudni, és most mindenkinél jobban akar tudni valamit. Ebben gyökerezik a mai nap összes előnye és hátránya.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mindennél jobban vágyik ma a tartalmas beszélgetésekre, amelyek során elmondhatja a saját véleményét, gazdagíthatja a tudását, tágíthatja a világképét, és tanulhat valamit a beszélgetőpartnerétől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az emberi élet teljesítményének két mércéje van. Az egyik, amit mindenki lát. A másik pedig az, hogy valaki mekkora akadályokat küzdött le ahhoz, hogy elérje azt, ahová jutott. Ma bárkivel találkozik, próbáljon meg a felszín mögé pillantani...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha feszültségek, nézeteltérések adódnának a szűkebb környezetében, különösen a testvéreivel, azért ne a másik felet okolja. Ha tanul, akkor helyezze előtérbe a lépésről lépésre haladó módszereket, így érhet el sikereket.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Mostanában felélénkül a fantáziája, és ennek segítségével könnyebben viseli a szürke hétköznapokat. Az ábrándozás egyúttal kiváló elképzeléseket is szülhet, érdemes feljegyeznie vagy már most megvalósítania ezeket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma könnyen úgy érezheti, versenyeznie kell a környezetében élőkkel, az évfolyamtársaival, a családtagjaival, a testvérével vagy az azonos területen dolgozó kollégáival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Most különösen jó lesz a beszédkészsége, használja ki ezt, és amit csak lehet, szóban intézzen el. Használjon hatásos szófordulatokat, és már jó előre gondolja végig, milyen sorrendben „tálalja” az ötleteit.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: